Kuopion kaupungin asukaslehti Kohtaamisia on ilmestynyt ja lehti jaetaan kaikkiin kuopiolaisiin kotitalouksiin. 48-sivuinen lehti on todellinen tammikuun lukupaketti, jossa kerrotaan muun muassa kuopiolaisesta musiikkikoulutuksesta, Kuopion vanhuspalveluista sekä Kuopion kuntaliitosalueilla toimivista pitäjäraadeista.

Lehdessä on Kuopion kaupunginteatterin kevään ohjelmisto, Kuopion museon ja Kuopion taidemuseon näyttelyt sekä vinkkejä talven liikuntaan. Kuopiolaiset kertovat omista vinkeistään, mikä auttaa jaksamaan uudenlaisessa korona-arjessa.

Toivo antaa voimaa

Olemme eläneet poikkeuksellista aikaa kohta vuoden, kun koronapandemia on saanut maailman monella tavalla sekaisin ja muuttanut elämäämme uuteen ”normaaliin”. Koronapandemia loppuu kuitenkin aikanaan ja toivo paluusta normaalin elää meissä kaikissa.

Elämme tilanteessa, jossa on erilaisia rajoituksia ja suosituksia, ja meiltä odotetaan vastuullisuutta. Omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan tulee kuitenkin huolehtia rajoitukset huomioon ottaen, toteaa apulaiskaupunginjohtaja Jari Saarinen pääkirjoituksessaan.

Kohtaamisia-lehti jaetaan ilmaisjakeluna kaikkiin kuopiolaisiin kotitalouksiin viikolla 1. Lehteä on lisäksi saatavissa kaupungin asiakaspalvelupisteistä, kulttuurilaitoksista, asukastuvista, hotelleista ja suurimmista kauppakeskuksista.

Katso Kohtaamisia-lehden jakelupisteet Kuopion alueella.

Kohtaamisia-verkkojulkaisu – kommentoi, jaa, keskustele

Kohtaamisia-lehden sisällön löydät yksittäisinä artikkeleina tältä sivustolta.

Artikkelien lisäksi verkossa on myös ajankohtaisia kuulumisia ja printtilehden rikastettua sisältöä. Verkkolehteä päivitetään myös printtilehtien ilmestymisen välillä.

Kommentoi, keskustele ja jaa mielenkiintoiset artikkelit kavereillesiKäytä some-kanavissa aihetunnistetta #kohtaamisiakuopio

***

Tammikuun 2021 alussa ilmestyvän lehden sisältö on valmisteltu marraskuussa 2020 tuolloisen koronatilanteen ja ohjeistuksen mukaisesti. Koronatilanteen muuttuminen voi vaikuttaa lehdessä olevien tapahtumien ja palveluiden toteutumiseen. Ajantasaiset tiedot koronatilanteesta ja kaupungin palveluista löytyy kaupungin verkkosivuilta www.kuopio.fi