Charlie Chaplinin neljäs pitkä elokuva Sirkus (Circus 1928) sijoittuu kiertävään, yleisökadosta kärsivään sirkukseen. Klovnit eivät naurata ja muutenkin meno areenalla on vähän niin ja näin. Kesken tavanomaisen, tylsän esityksen, areenalle säntää poliisin takaa-ajama Kulkuri, joka toilailuillaan saa yleisön räjähtämään naurusta. Se vaatii saada nähdä ”hassun miehen” toilailuja lisää ja niinpä sirkuksen johtaja kiinnittää Kulkurin seurueeseen. Tästä alkaa tarina, josta ei puutu vauhtia, jännitystä, romantiikkaa tai hauskoja tilanteita. Koomiset edesottamuksensa tekevät hänestä pian yleisön suosikin. Rakastuneena tirehtöörin tyttäreen, hän ei tajua olevansa esityksen vetonaula. Lennokkaassa komediassa jopa sirkuksen akrobaatit ja klovnit jäävät hämmästelemään vitsejä, stuntteja ja muita temppuja!

Elokuva nähdään kapellimestari Kimmo Tullilan johtaman Kuopion kaupunginorkesterin livesäestyksellä. Elokuvan käsikirjoitus, ohjaus, tuotanto ja musiikki: Charlie Chaplin.

Perjantai 17.4.2020 klo 19 Konserttisali
Charlie Chaplin: Sirkus (1928)
Elokuva livesäestyksellä
Kesto 71 minuuttia, ei väliaikaa.
Liput: 35 € permanto / 30 € parvet, eläkeläiset ja ryhmät väh. 20 hlöä / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat
S-Etukortilla 33 € permanto / 28 € parvet

Lipunmyynti: www.lippu.fi sekä Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet, R-kioskit (vain lunastus tapahtumanumerolla).

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri