Miljoonasade julkaisi ensimmäisen Lapsuuden sankarille -hittinsä 1986. Siitä lähtien yhtye on kiertänyt Suomea pitkin poikin niin ahkeraan, että ei löytyne suomalaista, joka ei bändiä tuntisi. Hitit ovat seuranneet toistaan. Marraskuu, 506 ikkunaa ja Olkinainen kuuluvat kansalliseen laulukartastoon niin vahvasti, että luonnehdinta Miljoonasateesta Suomirokin kruununjalokivenä lienee oikea.

Viime vuosina yhtye on aktivoitunut voimalla: kaksi albumia kiertueineen ovat osoittaneet, että bändi on kovemmassa iskussa kuin koskaan. Joulukuussa 2019 alkaen puolen vuoden ajan Jyväskylässä on nähtävissä Miljoonasateen historiasta kertova näyttely. Ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella yhtye soittaa nyt yhdessä ison sinfoniaorkesterin kanssa läpileikkauksen kuuluisimmista hiteistään esitellen myös tuoreinta tuotantoa klasarimeiningillä. Heikki Salon tekstit ja koko muun orkesterin yhdessä luoma sävelmaailma liittoutuu perinteisten soittimien kanssa kertoen suurta tarinaansa entistä ilmeikkäämmin ja mahtipontisemmin. Lauluja kuullaan konsertissa neljältä eri vuosikymmeneltä. Kuopion kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Jukka Iisakkila.

Torstai 12.3.2020 klo 19 Konserttisali
Miljoonasade: Lapsuuden sankarit
Liput: 30 € permanto / 25 € parvet / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat
S-Etuhinta 25 € permanto / 20 € parvet

Lipunmyynti: www.lippu.fi sekä Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet, R-kioskit (vain lunastus tapahtumanumerolla).

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri