Kaiva sisäinen Bond-roolisi esiin – paras asu palkitaan!

James Bond -elokuvafanien malttamattomana odotellessa uusimman leffan ensi-iltaa, Kuopion kaupunginorkesteri nostattaa tunnelmaa koko illan Bond-konsertilla yhdessä maailmanluokan laulajattaren, Diandran kanssa. Perjantaina 8.11. klo 19 Diandra Sings Bond -konsertissa Kuopion Musiikkikeskuksessa soivat Bond-elokuvien tunnusmelodiat, joista on tullut vähintään yhtä tärkeitä kuin agentti 007:n pääosien näyttelijöistä. Lähes kaikki 26 elokuvaa ovat tuottaneet suuria ikivihreitä viihdehittejä.

Konsertissa kuullaan parikymmentä Bond-melodiaa 1960-luvulta tälle vuosikymmenelle. Mukana ovat kaikki suosituimmat tunnussävelmät, kuten Goldfinger, Thunderball, Live And Let Die, Golden Eye, You Know My Name ja Skyfall unohtamatta ikonista James Bond -teemaa, joka tuli jäädäkseen ensimmäisen agenttiseikkailun myötä. Orkesterisovitukset ja ohjelmakokonaisuus ovat kapellimestari Antti Rissasen ja konsertissa myös esiintyvän trumpettitaiteilija Tero Lindbergin käsialaa.

Bond-elokuvien tunnusmelodiat ovat olleet etupäässä vahvaäänisten naisten laji. Kappaleiden solistit ovat omien aikakausiensa supertähtiä Shirley Basseystä Carly Simoniin, Nancy Sinatrasta Sheena Eastoniin ja Tina Turnerista Adeleen. Sävelmät ovat suuren orkesterin musiikkia, jonka solistiksi ei taivu kuka tahansa.

”Diandra on äärimmäisen lahjakas. Hänellä on laaja äänialue ja riittävästi voimaa. Hän on kovan tason ammattilainen, joka on ottanut ohjelmiston supersuvereenisti haltuun”, kapellimestari Antti Rissanen kiittää ja täydentää listaa vielä Diandran pettämättömällä tyylitajulla.

Rissanen pitää kaikista Bond-elokuvien tunnussävelistä, mutta tivatessa tunnustaa kuitenkin omiksi suosikeikseen Goldfingerin (007 ja Kultasormi, 1964), jonka alkuperäisversion lauloi Shirley Bassey ja Octopussyn tunnusmelodian All Time High, jonka lauloi Rita Coolidge (1983). Elokuvista Moonraker – Kuuraketti on hänen ikisuosikkinsa, etupäässä ikonisen pahiksen Rautahampaan (Jaws) vuoksi. Tässä tarinassahan Richard Kielin esittämä pahis rakastuu ja sulaa täydeksi hyvikseksi löydettyään sielunkumppanin lettipäisestä tytöstä, jonka hymy on pelkkää oikomisrautaa. Yhdentekevää, kuka siinä elokuvassa oli Bond!

Kaiva sisäinen Bond-tähtiroolisi esiin – pukeudu konserttiin Bond-leffojen hengessä!

Otatko illan pääroolin James Bondina? Vai oletko yksi Bond-tytöistä tai Ms. Moneypenny? Onko alter egosi tohtori No, Ernst Stavro Blofeld, Scaramanga, Elektra King, Rautahammas tai joku muu ihanista pahiksista? Vai asuuko sinussa pieni keksijä, huikea varustemestari Q? Paras asu palkitaan!

DIANDRA SINGS BOND
Pe 8.11. klo 19 Kuopion Musiikkikeskus
Liput: 35 € permanto / 30 € parvet ja ryhmät väh. 20 hlöä / 11 € lapset alle 16v ja opiskelijat
S-etukortilla 32 € permanto / 27 € parvet ja ryhmät väh. 20 hlöä

Lipunmyynti: www.lippu.fi sekä Kuopion Musiikkikeskus, Kuopion kaupunginteatteri, Kuopio Info, Sokos Kuopio ym. Lippupisteen valtakunnalliset myyntipisteet, R-kioskit (vain lunastus tapahtumanumerolla).

www.kuopionmusiikkikeskus.fi
Facebook | Instagram | Youtube

www.kuopionkaupunginorkesteri.fi
Facebook | Instagram | Youtube