Finland Ice Marathon (FIM) järjestetään jo 36. kerran. Suomen vanhimman ja tunnetuimman luonnonjäällä järjestettävän luistelutapahtuman keskus on Kuopion Matkustajasataman jääalue. Luistelurata on kokonaisuudessaan 12,5 km pitkä. Kaksi ensimmäistä päivää on varattu koululaisluistelulle, johon osallistuu noin 6 000 koululaista Kuopiosta ja lähikuntien alueelta.

Perjantai-päivän ohjelmassa on vuosi vuodelta suosiotaan kasvattanut nastapyöräily ja perjantai-illan kuutamoluistelu on jo odotettu tapahtuma monessa perheessä. Kahden kilometrin rata on valaistu jätkänkynttilöin ja illan päättävä ilotulitus kruunaa illan.

Lauantaina on Finland Ice Marathonin luistelun ja potkukelkkailun päivä. Matkoja ja sarjoja on kaiken tasoisille liikkujille. Matkat alkaen 12,5 km, aina 200 km saakka. Lapsille on minimaraton ja lisäksi tapahtuma-alueella oheisohjelmaa perheille ja luistelutapahtuman yleisölle. Vuonna 2019 FIM on mukana myös poliisien, palomiesten ja ensihoitajien Winter Games -tapahtumassa ja FIM:n yhteydessä kisataan Winter Gamesilaisten 50 km mestaruudesta. Finland Ice Marathon toivottaa kaikki tervetulleeksi tapahtumaan!

>> www.finlandicemarathon.com