Finland Ice Marathon (FIM) on ainutlaatuinen Kallaveden luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma, joka järjestetään jo 38. kerran Kuopiossa. FIM on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista luonnonjäällä järjestettävistä luistelutapahtumista.

Voit osallistua Finland Ice Marathoniin monissa eri lajeissa: luistelu, sauvaluistelu, nastapyöräily ja potkukelkkailu. Suurin osa tapahtumaan osallistuvista luistelijoista ovat kuntoluistelijoita, joilla ei välttämättä varusteina ole retki- tai pikaluistimia.

Perjantaina järjestetään nastapyöräilykilpailu sekä illalla kuutamoluistelu jätkänkynttilävalaistuksessa. Luistelun ja potkukelkkailun kilpailutapahtuma kestää lauantaista aamusta iltapäivään.

Luistelun kautta voi talviliikunnasta löytää uutta iloa ja nautintoa. FIM tarjoaa jokaiselle yksilöllisen mahdollisuuden kokea talviliikunnan riemua. FIM kokoaa Kuopion matkustajasatamaan viikon aikana tuhansia ihmisiä. Vuonna 2019, Finland Ice Marathonille osallistui yli 700 osallistujaa 15 eri maasta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: Finlandicemarathon.com

Seuraa meitä myös somessa Finland Ice Marathon