Lippumäen uimahallin ja liikuntahallin remontin ensimmäinen osa on saatu rakentamisen osalta valmiiksi. Entinen jäähalli on muutettu sisäliikuntahalliksi ja kuntosaliksi palvelemaan kuopiolaisten liikuntatarpeita. Sisäliikuntahallin puolelle on rakennettu n. 1400 m2 alue, jossa pääkäyttäjäryhminä ovat päiväaikaan koululaiset ja päiväkodit, sekä iltaisin ja viikonloppuisin eri palloilulajien harrastajat. Hallissa on rajat salibandylle ja futsalille sekä sulkapallo ja pickleball-kentille. Tila mahdollistaa monipuolisen käytön myös muuhun ryhmäliikuntaan. Katsomopaikkoja on 256 silmäparille.

Kuntosalin koko on noin 350 neliömetriä ja se palvelee etenkin eteläisemmän Kuopion asukkaita. Laitekanta on monipuolinen ja aikaisemmille käyttäjille tutut laitteet takaavat sen, että salilla viihtyvät kaikenlaiset käyttäjäryhmät.

Liikuntahalli ja kuntosali avataan käyttäjille tammikuun alussa ja sisäänpääsyyn tarvitaan Liikkuva Kuopio-ranneke, jonka voi hankkia Kuntolaakson uimahallilta tai Kuopio-hallilta.

Remontin toinen osa, eli uimahallin peruskorjaus jatkuu vielä puolisen vuotta ja uimahalli avataan käyttöön kesällä 2021.