TAHKO FEST 1.-3.2.

Valtakunnallinen opiskelijatapahtuma Tahkofest järjestetään toista kertaa, ja tämän vuoden tapahtuman teema on TAHKOFEST vol. 2 – Opiskelijaystävällinen viikonloppu Tahkolla! Tahkofest viikonlopun ohjelmaan
kuuluu Tahkositsit, OSM-kisat alppilajeissa, Rinnehupellustapahtuma, leikkimielinen hankifutisturnaus ja Piazzan iltabileet.
>> www.tahkofest.fi

HP BUSINESS SLALOM 14.-16.3.

HP Business Slalom on bisnesväen talven odotetuin tapahtumaviikonloppu Tahkolla. Tapahtumassa verkostoidutaan, tutustutaan uusiin businesskumppaneihin ja nautitaan rennosta tunnelmasta.
>> www.ykkosmedia.fi/business-slalom

KUNKKUPILKKI 29.-30.3.

Leppoisa kaiken kansan pilkkitapahtuma! Kolmannen kerran järjestettävässä KunkkuPilkissä on pääpalkintona uusi moottorikelkka.
>> www.kunkkupilkki.fi

TAHKO SKI LIFT PITCH 4.-5.4.

Kansainvälinen, kasvu- ja startup-yrityksille sekä pääomasijoittajille suunnattu tapahtuma, jonka keskiössä on tuolihissinousun aikana käytävä Ski Lift Pitch Battle -kilpailu ja sen ympärille rakentuva päivätapahtuma. Päivän
parhaat yritykset pitchaavat arvovaltaiselle tuomaristolle illan finaalissa.
>> www.tahkoslp.com

BANKED SLALOM SM 5.-6.4.

Kallistettujen käännösten SM-titteleistä kisataan nyt toista kertaa, kun lumilautailun Banked Slalom SM rantautuu Tahkolle. Luvassa on leppoisaa kevätkurvailua, musiikkia, rentoa yhdessäoloa ja itsensä haastamista ikään ja taitotasoon katsomatta.
>> www.fsa.fi

EXTREMERUN 13.4.

Hyvän mielen juoksutapahtuma tuo alueelle mahtavan määrän iloista ja värikästä juoksukansaa ja keväistä karnevaalitunnelmaa. Tapahtuman tarkoituksena on saada kaikki liikkumaan ja pitää hauskaa. Osallistua voi joko kilpa- tai hupisarjaan ja pukeutua fiiliksen mukaan sporttisesti tai hauskasti.
>> www.extremerun.fi

 

Nämä ja paljon muuta Tahkolla!
24 rinnettä // 15 hissiä joista 2 tuolihissiä // Hiihtokoulu, 3 välinevuokraamoa, välinehuolto // Lapsille // Werneri-hiihtokoulu hiihtolomaviikolla ja pääsiäisenä // Maastohiihtolatuja 68 km, joista 16 valaistuja // Moottorikelkkailua, jäärata-autoilua // Kotieläinpuisto // Liikuntapuisto ja Tahko Spa-kylpylä // Super Corner –sisäaktiviteettipuisto Tahko Span yhteydessä

www.kuopiotahko.fi // www.tahko.com // www.tahkonrinteet.fi